Ressenya "VACA SAGRADA" de David Duchovny - CAT

18:00:00


Hola LocoLectores!

Abans de res aclarir que aquesta aturada bloguera de dues setmanes ha estat a causa dels exàmens. Preferia deixar-vos sense entrades un parell de setmanes, a escriure a corre-cuita, deixant en el camí la qualitat i dedicació que vull que tinguin meus posts.
Aclarit aquesta aturada, comencem amb el post d'avui ;)
Avui us porto la ressenya d'un dels llibres que més m'ha fet reflexionar i riure alhora en aquests darrers mesos. El llibre que us porto és "Vaca Sagrada" de David Duchovny.
Exacte, David Duchovny, com sentiu. L'actor, guionista, director, productor i cantant americà que al seu dia va ser el protagonista de la sèrie "Expedient X".
David Duchovny ha decidit embarcar-se en el meravellós món de l'escriptura amb la seva primera novel·la de la qual us parlo avui.


  INFORMACIÓ:



                                                  TÍTOL: Vaca Sagrada
                                                  AUTOR: David Duchovny
                                                  EDITORIAL: Empúries Narrativa (Grup 62)
                                                  PÀGINES: 216
                                                  P.V.P: 17,50 €
                                                 


SINOPSI:

Elsie Bovary És Una vaca que viu tranquil·lament A Una granja al Nord de Nova York. Un dia S'acosta a la casa del granger i sí del queda embadalida Mirant la tele. És Així Com Descobreix Quin futur els espera un Ella i a tots els animals de la Granja: L'Escorxador. Així doncs, juntament amb porc de l'ONU (Que Es Vol convertir el Judaisme) i Amb Un manetes gall dindi Molt, decideixen Fugir de la Granja i buscar el seu lloc en el món, Un Món On Seguir Vivint: Elsie del creu Que l'Índia Pot ser Un bon destí per Ella. Alli les Vaques sagrades fill. Shalom, el porc, Vol Arribar a Israel, on la carn de porc està prohibida, i el Pavo Tom Vol Arribar Fins Turquia: ÉS novembre ÉS UN MES mal paràgraf Els Pavos, quart d'Estats Units (Acció de Gràcies). Però SEUS Imaginat Destinacions seran Tal Com Ells els han? Les Aventures? Estós tres animals entranyables ens Faran qüestionar Moltes Coses Sobre com som els humans, com tractem a Els animals I Com Funcionen Les nostres societats. Al cap ia la fi, Tots Som animals!


    OPINIÓ PERSONAL

Vaca Sagrada (Holy Cow) és un continu "zasca!" a diversos temes de l'actualitat que narra la nostra protagonista, una vaca de granja anomenada Elsie.
En la novel·la es parla de les religions, la fama, les noves tecnologies i sobretot de nosaltres, els humans.
David Duchovny ha aconseguit mitjançant l'humor i meravelloses cites fer-me reflexionar paraula a paraula. A vegades hi pensava "Com coi s'ha atrevit a escriure això?"

Durant la lectura d'aquest llibre (que per desgràcia se m'ha fet curtíssim) he omplert el llibre de post-its ja que cada frase es supera i et fa reflexionar i riure encara més.
Aquí us deixo  una frase del llibre que m'ha marcat totalment:

"Considereu que dir-li animal a algú és un insult greu. Doncs bé, jo no concediria mai a un humà el gran honor de dir-li animal, ja que, pot ser que un animal mati per viure però no viu mai per matar. Els humans s'han de tornar a guanyar el dret a considerar-se animals. "

TOUCHE.

La contínua critica social i la forma amb la qual Elsie, la vaca protagonista, veu la vida i la societat humana, fa enamorar-te del llibre i que desitgis donar-li les gràcies a l'autor en persona. I si, decidit. És el que faré.
Gràcies a Grup Editorial 62 el proper dissabte 14 de maig a les 12:00 del mig dia, 14 bloggers i jo, tindrem el plaer i l'honor d'anar a la presentació del llibre "VACA SAGRADA" amb David Duchovny i poder xerrar amb ell i que ens signi el llibre.
Moltíssimes gràcies a Grup Editorial 62 per proporcionar-me un exemplar de la novel·la.



Fins aquí la ressenya d'avui, recordeu que les ressenyes ara estan disponibles en dos idiomes (Catellano-Català) Si cliques aquí aniràs a la ressenya en castellano :D
Espero que hagis gaudit d'aquest nou post i que ens veiem a twitter (@marcgabernet).


CIAO!


Marc Gabernet

You Might Also Like

2 comentarios

  1. me sorprende, solo te pido por favor, que pongas en español, el CATALÁN SE COMPRENDE EN VIVO,digo hablando,oyendo, me explico?,ando rara, especialmente hoy! saludos-gavinaescriba
    lidia-la escriba
    www.nuncajamashablamos.blogspot.com.ar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola!
      Antes de nada, gracias por comentar. El post está en castellano también disponible : http://locolectores.blogspot.com/2016/05/resena-vaca-sagrada-de-david-duchovny.html

      Un saludo!

      Eliminar